Víkend 4. – 5. října 2025
Přijďte si dát zabíjačkové speciality z domácího pivovarského prasete, vykrmeného mimo jiné i na mlátu z našeho pivovaru – tlačenku, jitrnice, jelítka, prdelačku i další dobroty. V sobotu od 17 h vám atmosféru zpříjemní živá hudba.
Předkrmy
Škvarková pomazánka s chlebem
Játrová paštika s chlebem
Tlačenka s cibulí, octem a chlebem
Polévka
Ovarová polévka, tradiční zabíjačková „prdelačka“
Hlavní jídla
Jitrnice, zelí, vařený brambor
Jelítko, zelí, vařený brambor
Babčina sekaná, bramborová kaše, okurka
Domácí klobáska, hořčice, křen, chléb
Kousky pečeného kolínka na černém pivě, chléb, křen, hořčice
Restovaná játra s cibulkou na topince
Studený zabíjačkový talíř 1 kg:
jitrnice, jelítka, klobásy, tlačenky, obloha, chléb
Vybrané výrobky i k prodeji s sebou.